Julklappstips

Till dina kunder och personal

Orrefors 3-pack Knivar

Rek.pris: 399 kr

Det kompletta knivset från Orrefors Jernverk. Här har vi samlat alla knivar som är ett ”måste” i köket. Du får en kockkniv, en japansk kockkniv och en tomatkniv av högsta kvalitet. De kommer i en snygg presentkartong och är en utmärkt gåva.

Kosta Linnewäfveri ullpläd

Rek.pris: 399 kr

Denna randiga handvävda pläd är både mysig och stilren! Tillverkad av högkvalitativ ull och akryl, och med stora tjocka fransar för en extra touch av elegans. Perfekt för att krypa upp under en kall vinterkväll.

Sagaform Accent kaffekanna

Rek.pris: 399 kr

En kaffekanna för alla som gillar design och funktion. Designad av Gustav Hallén och vinnare av designprisen Formex Formidable 2014 och Red Dot Award 2016 för sin vackra design och ergonomiska utformning. Kannan är droppfri och håller värmen i 12 timmar. Kannan har dubbelväggig/rostfri insats för bästa värmehållning och hållbarhet.

Sagaform Sten Vinkylare

Rek.pris: 399 kr

Stilren och naturnära, nedtonad och sobert lyxig! Sten vinkylare har en rak form med rundad botten. Materialet Travertin-marmor är tungt och gediget. Tonerna är naturlig beige i ett traditionellt marmormönster. Tillsammans blir det en vinkylare med stark och naturlig look. Lägg is i botten eller frys ner den ett par timmar för att hålla vinet kallt. Sten vinkylare är designad för att vara tidlös, form och material går aldrig ur tiden. Ett hållbart tips är att använda vinkylaren som vas när den inte kyler eller serverar drycker!

Jullåda från Adelante

Rek.pris: 450 kr

Tänk så mycket gott det finns att frossa i till julen. Här finns allt gott du kan tänkas behöva under de mörka vintermånaderna.
Innehåller:
1 st öppen trälåda med träull i botten.
1 st Knäckeförpackning med knäckebröd gjord på sesam, lin och solrosfrön 140 g.
1 st chokladkola med polkaströssel på, 170 g.
1 st julens godaste knäck, 170 g.
1 st påse med viol lakrits 120 g.
1 st Polkaglögg 75 cl.
1 st Grovkorning senap.

Orrefors Gjutjärnsgryta 2,8 liter

Rek.pris: 599 kr

Emaljerad gjutjärnsgryta. En gedigen gryta som passar både långkok och vardagsmat.

Julsäck med 1800 g inslaget godis

Rek.pris: 350 kr

Tryck till logga direkt på säcken eller julkort som knyts i snöret för tydlig avsändare!

Rituals gåvoset för henne & honom

Rek.pris: 250 kr

Gåvoset med allt från duschkräm till lotion och doftljus.

Presentkort Sagaform

Ett presentkort – över 1000 möjligheter. Vi erbjuder presentkort som kan användas i våra webshopar för respektive varumärke: sagaform.com samt byondesign.com.

Gåvokort Joyful

Med hundratals produkter från välkända varumärken uppdelade i olika kategorier finns det något för alla. Vi har hela fem valörer från 250 kr till 1200 kr att välja mellan. Tack vare tjänstens unika diamantsystem syns inte värdet för mottagaren och den får dessutom möjlighet att välja en enda eller en kombination av flera gåvor.

Kontakta oss

Trycksaker, profil, arbetskläder, webbplatser, produktfoto och mycket mer. Vi är helheltslösningen för din verksamhet.