Välkommen på Öppet hus 27-28 april

Arbetskläder

Noga utvalda arbetskläder och produkter från ledande varumärken och tillverkare.

Handplockat ur sortimentet

Håll er varma i vinter med säsongens bästa arbetskläder. Här är ett axplock av vårt stora sortiment. Hos oss hittar du märken som bl a Blåkläder, Snickers, Projob, Top Swede och Lavoro.

Ny kund?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med arbetskläder? Fyll i formuläret nedan och skicka in dina uppgifter. Vi bjuder gärna på en lunch och berättar mer!

Stickad jacka
Blåkläder

Stickad jacka med krage i snygg design och oslagbart bekväm fleecekvalitet. Denna jacka har ett unikt material som bäst kan beskrivas som tredimensionell fleece. Det borstade materialet ger jackan dess utseende med 3D-mönster, stretchig och smidig bekvämlighet samt värme när det behövs som mest. För ökad slitstyrka finns det förstärkande softshellpaneler på jackans utsatta områden, och då det inte finns någon softshell i armhålorna är ventilationen förbättrad. Har utmärkta profileringsytor, men passar lika bra i arbetet som på fritiden.

Pilejacka
Blåkläder

Blåkläders pilejacka, som även kan användas som en varm tröja, är gjord i högkvalitativ pile och har inga brister när det kommer till vare sig att hålla värmen eller innebära skön komfort. Jackan har hög krage, är förlängd i ryggen och har utrustats med tumgrepp. Jackan är en oslagbar klassiker i Blåkläders tappning, så behöver du värme och trygghet i ett och samma plagg så är denna det perfekta valet för dig.

Softshelljacka Varsel
Blåkläder

Lätt softshelljacka som tack vare sitt material är extremt mjuk, skön och följsam. Jackan är tvåfärgad med mörka partier på utsatta ställen som tål smuts, och den ger optimal synbarhet och säkerhet när det behövs som mest. Denna designade varseljacka har både den lätta, stretchiga känslan och styrkan som ett arbetsplagg. Materialet i jackan är vattentät, vindtät och andas mycket bra. Har även luva som är löstagbar. Certifierad enligt EN ISO 20471, Klass 2. Samcertifieringsgrupp C.

Hantverksbyxa i 37,5™ Teknologi
PROJOB

Hantverksbyxa i fullstretch och i 37.5™ teknologi. Sidorna upptill är inte i stretch för att ge stadga åt byxan. Modern passform.

Hoodjacka EN ISO 20471 klass 3/2
PROJOB

Hoodjacka med pälsfiber på insidan vilket gör tröjan extra varm. Detaljsömmar i kontrastfärg. Sidfickor med och vertikal bröstficka med dragkedja. Två innerfickor. Reglerbar huva. Ribbstickad mudd i nederkant samt ärmslut. Segmenterade reflexer från 3M, även över axlarna.

Funktionsjacka EN ISO 20471 klass 1
PROJOB

Smidig funktionsjacka som är vind- och vattentät, med tejpade sömmar. Jackans foder är från Primaloft® vilket ger samma känsla som dun men med fördelen att kroppens värme fångas upp i små luftfickor och bevaras även om det är fuktigt.

Isolerande skjorta
Snickers

Slitstark fleecefodrad skjorta och isolerande ärmar avsedd för allmänt byggarbete. Kan bäras både som skjorta och jacka.

Quiltad jacka, vindtät
Snickers

Vind- och vattenavvisande arbetsjacka med quiltad isolering i viktiga områden för extra värme. Gjord för arbete under kalla och blåsiga förhållanden och resor till och från arbetsplatsen.

Inverterad teddyjacka
Snickers

Varm och mångsidig teddyjacka som kan användas både som jacka och mellanlager vid de flesta typer av byggarbeten.

Vinterjacka herr 350
Top Swede

Vind och vattentät jacka med tejpade sömmar och god andningsförmåga. Fodrad med quilt samt ryggparti i material som tillför ökad värme samt ventilation. Vattenpelare 10 000 mm, andasfunktion 5000g/m². EN 343 klass 3.

Varmfodrad vinterkänga
Lavoro

Varmfodrad vinterkänga som isolerats med fårull invändigt samt ett tjockt lager med isolerande och dämpande kork i sulan. Spiktramp i komposit och stålhätta. dubbla dragkedjor för att kängorna skall gå att ta på och av lättare.

Skyddssko
Lavoro

Extremt lätt och väldämpad skyddssko med spiktramp i kevlar och komposithätta.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt val av arbetskläder? Hör av dig, vi finns här för dig!

Christer Johansson

VD/Säljare
036-330 85 31
0708-19 37 97
christer@henrix.se

Sara Warell

Projektledare/innesäljare profil
036-330 85 40
076-306 50 69
sara@henrix.se

Kontakta oss

Trycksaker, profil, arbetskläder, webbplatser, produktfoto och mycket mer. Vi är helheltslösningen för din verksamhet.