Tryckeriet

Med 30 års erfarenhet av tryck är vi på HENRIX en stark och pålitlig verksamhet som garanterar kvalitetstrycksaker och snabba leveranser. Vi kan erbjuda dig både digitalprint och offsettryck vilket möjliggör optimering av ditt jobb utifrån upplaga, leveranstid och kvalitet. Vi ger dig bästa möjliga service oavsett trycksak.

Snabba puckar

Henrix erbjuder snabb produktion med hög tryckkvalitet och personlig service – allt för att ge er ett möjligheterna att enkelt kommunicera i tryck.

Digital

Med våra digitalmaskiner sparar vi tid och pengar på tryck. Små upplagor med kort ledtid innebär att vi alltid kan leverera exakt vad ni önskar. Foldrar, broschyrer, visitkort, etiketter och kuvert är exempel på produkter vi dagligen levererar. Vi kan också printa variabeldata direkt på era trycksaker.

Offset

Det är inte alltid digitaltryck är den mest optimala tekniken
för trycksaker. Ibland trycks så pass stora upplagor att offsettryck istället blir mer prisvänligt. Oavsett vad, så löser vi dina tryckproblem.

Storformat och dekaler

Med hjälp av skyltar och dekaler kan du exponera ditt
varumärke där det gör skillnad. Vi hjälper dig att ta fram fordonsdekaler, vanliga dekaler, skyltar, storformat och displaysystem.

Profil och giveaways

Ge bort en smart liten pryl med din logotype på, så kommer ditt varumärke att exponeras för användaren varje dag. Vi tillhandahåller även profilkläder – allt från arbetskläder till accessoarer.