Reklam- och webbyrå

Henrix reklambyrå och webbyrå bygger ditt varumärke, formger dina trycksaker och skapar din webb. Vi hjälper dig att ta fram koncept, varumärkesstrategi och reklamkampanjer. Vi jobbar med sociala medier. Vi skapar bilder och filmer som får ditt varumärke levande. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa varumärken växa!

 

Se ett urval av våra case

Kreativa webbplatser

Med WordPress som CMS utvecklar vi funktionella och säkra webbplatser. Vi jobbar inte med färdiga teman, utan skapar egenutvecklade grundteman som vi anpassar helt efter dina specifika behov.

Är du i behov av en ny webbplats? Boka ett möte med oss så träffas vi för att ta fram lösningar till just era problem och behov.

Responsiv design

En viktig del av alla webbprojekt är att anpassa sajten till alla möjliga enheter. Sajtens innehåll ska fungera lika bra i en liten smartphone som på en stor skärm och det är något som idag har blivit viktigare än någonsin. Detta är naturligtvis något vi lägger stor vikt vid.

E-handel

Målet för de flesta verksamheter är att sälja mer. Därför har möjligheten att kunna göra detta online blivit enormt populärt. Vi skapar din nästa e-handelslösning och hjälper dig generera mer försäljning.

Design

Henrix jobbar med varumärkesbyggen, reklamkoncept, marknadsföring och design. Ja, egentligen allt som rör just ditt varumärke och hur detta skall visualiseras utåt. Vi har lång och bred erfarenhet från både stora och små varumärken. Varumärken som vi hjälpt till att bygga från grunden, eller varumärken som vi hjälpt att växa.

Foto

Produktfoto, porträttfoto och miljöfoto. Vi skapar bilder och filmer som får ditt varumärke levande. Med vår utrustning, kunskap och fotostudio i Jönköping hjälper vi våra kunder med proffsiga bilder.